Home / Tag Archives: дупки

Tag Archives: дупки

СДСМ: Дупките по градските сообраќајници поопасни од калдрма

Советникот од СДСМ во битолскиот Совет, Горан Козаров денеска на прес-конференција ја критикуваше состојбата со инфраструктурата и улиците  во Битола. -Дупките по градските сообраќајници се полоши и поопасни и од калдрма. Катастрофалната состојба на улиците ја нарушува безбедноста на сообраќајот ...

Read More »