Don't Miss
Home / Tag Archives: едукативна

Tag Archives: едукативна

Едукативна работилница “Одбиј работа на црно“

Денеска во салата на Советот на Општина Битола се одржа едукативна трибина, во склоп на проектот “Одбиј работа на црно“. Едукација на професорите во средните училишта со чуствителните прашања од сивата економија и работата на “црно“, се едни од главните ...

Read More »