Home / Tag Archives: Емилија

Tag Archives: Емилија

Битола ќе добие три нови детски градинки

       Со активностите кои во моментот ги реализира Општина Битола, во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Битола, наскоро ќе добие три нови детски градинки. Едната од нив ќе биде лоцирана во просторот на поранешниот Дом за доенчиња ...

Read More »

Емилија Сарафска нов портпарол на Општина Битола

Новинарката на ТВ Орбис и Канал 77, Емилија Сарафска е назначена за нов портпарол на Општината Битола. Емилија Сарафска  во својата новинарска кариера има работено за Канал 77 Тв Орбис, Јавност, а едно време беше новинар и на ТВ Тера. ...

Read More »

Емилија Костурски нов советник

Емилија Костурски, која на советничката листа на СДСМ и коалцијата “Живот за сите “ се наоѓаше на 20 место ке биде новиот советник на Советот на Битола. Костурски доага на местото на Соња карапец, оја на минатата седница на Советот ...

Read More »