Home / Uncategorized / Емилија Сарафска нов портпарол на Општина Битола

Емилија Сарафска нов портпарол на Општина Битола

Новинарката на ТВ Орбис и Канал 77, Емилија Сарафска е назначена за нов портпарол на Општината Битола.

Емилија Сарафска  во својата новинарска кариера има работено за Канал 77 Тв Орбис, Јавност, а едно време беше новинар и на ТВ Тера.

Сега Општина Битола има две новинарки за потпаролки кои ќе треба да ја зајакнат службата за информирање на јавноста.

Пред доаѓањето во Општина Битола, Сарафска работеше како портпаролка на приватната болница  за гинекологија Плодност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*