Don't Miss
Home / Вести / Се дезинфицира болницата “ Плодност “

Се дезинфицира болницата “ Плодност “

                            

          По добивањето на негативните резултати од тестовите на дел од вработените, стручни лица на Центарот за јавно здравје денеска почнаа со дезинфекција на приватната гинеколошка болница “ Плодност “.

          Болницата “ Плодност“,  во која сите вработени се во самоизолација според зборовите на сопственикот на болницата, при.д-р Таше Трпчевски офицјално ќе почне со работа на 13 април.

          Дотогаш сите вработените ќе бидат во изолација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*