Home / Tag Archives: ЕП

Tag Archives: ЕП

Одборот на ЕП:Да се отворат преговорите со Северна Македонија

Пратениците на Надворешно – политичкиот одбор на Европскиот парламент (АФЕТ) ги повикаа земјите членки на Европската Унија оваа година да ги започнат пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија. -И Албанија и Северна Македонија ги завршија нивните домашни задачи, неопходни ...

Read More »