Home / Tag Archives: Евиденција

Tag Archives: Евиденција

Бончановски на платен список во Општината, а работи за Евиденција

Секретарот на Општината Битола, Сободан Бончановски кој откако сами си поднесе оставка од секретарската функција и сам си се назначи за раководител на Секторот за финансии во Општината Битола, деновиве откако со Талески зедоа годишни одмори постојано е ангажиран во ...

Read More »