Don't Miss
Home / Tag Archives: ФИКТ

Tag Archives: ФИКТ

„Саем на кариера“ во организација на Факултетот за информатички и комуникациски технологии

Факултетот за информатички и комуникациски технологии ФИКТ, втора година по ред го организира „Саемот на кариера“, кој ја претставува и соработката на ФИКТ со приватниот, јавниот и невладиниот сектор составена од специфични активности коишто имаат образовна, практична и развојна димензија ...

Read More »