Home / Tag Archives: газда нини

Tag Archives: газда нини

Зоран Заев: Снимката ми ја даде Ден Дончев

На денешното судско рочиште, во судскиот спор Груевски – Заев, лидерот на опозицијата, Зоран Заев изјави дека аудио снимката, на која е снимено дека Груевски наводно барал 1.500.000.00 евра за купо-продажбата на “Македонска банка” му ја дал лично поранешниот директор ...

Read More »