Home / Tag Archives: германска

Tag Archives: германска

“Ќе ве победиме со љубов- мотото на празнувањата“ на “Кромберг и Шуберт“

Вработените во “Кромберг и Шуберт“, со спектакуларна забава, во стилот на холивудските оскари, ја испратија старата и ја пречекаа новата 2015 година.  Над 2.000 вработени присуствуваа на спектакулерната забава насловена “Крошу на оскарите“, што се одржа во новиот ресторан “Гранд ...

Read More »

“Кромберг и Шуберт“ ќе гради нова фабрика во Битола!?

Германската компанија “Кромберг и Шуберт“ најавила дека сериозно размислува до постојната фабрика, на земјиштето што веќе одамна го има купено, да изгради нова фабрика. Ова наводно му било деновиве соопштено на локалната самоуправа. Со изградбата на новата фабрика, според планирањата ...

Read More »