Don't Miss
Home / Tag Archives: Глигоров

Tag Archives: Глигоров

МВР лаже дека работи на атентатот врз Глигоров

Истрагата за атенатот врз Глигоров трае, се уште е отворена и се работи на нејзе, велат од МВР секоја година по повод годишнината од овој немил настан. Меѓутоа, ова е голема лага, бидејќи постои документ на МВР, од кој јасно ...

Read More »