Home / Tag Archives: глоби

Tag Archives: глоби

За неплаќање куќен фонд по 300 евра казна

Во измиантиот период актуелниот градоначалник на Битола,  Владимир Талески не се пресметуваше само со политичките неистомисленици и медиумите, туку и со обичните граѓани. Иако Талески ги брои последните часови од својот  трет мандат тој само на неколку дена пред да ...

Read More »