Home / Tag Archives: глумецот

Tag Archives: глумецот

Денес почнува собирањето потписи за изборите

Денес почнува собирањето потписи за кандидатите за градоначалници и советници кои имаат намера да се кандидираат на престојните локални избори. Досега во Битола својата кандидатура за градоначалници и советнички листи ја најавија двајца  кандидати:Кирче Ташков, екс советник во Советот и ...

Read More »