Don't Miss
Home / Tag Archives: Горан;Бошковски

Tag Archives: Горан;Бошковски

Грујовски и Бошковски сакаат да лежат в затвор во Грција

Бегалците Горан Грујевски и Никола Бошковски во исказот даден пред грчкиот суд побрале Грција да не ги екстрадира во Македонија, бидејќи се плашеле за своите животи. Тие ги отфрлиле сите обвинувања против нив и рекле дека се жртви на политички ...

Read More »