Home / Tag Archives: господ

Tag Archives: господ

На Груевски му нема спас

По интервјуто на ТВ Алфа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски, заклучокот е само еден. Македонија успеа, се спаси од Никола Груевски, но тешко на ВМРО ДПМНЕ. На Груевски му нема спас. Тој продолжува во негов стил да го ...

Read More »