Home / Uncategorized / На Груевски му нема спас

На Груевски му нема спас

По интервјуто на ТВ Алфа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски, заклучокот е само еден.

Македонија успеа, се спаси од Никола Груевски, но тешко на ВМРО ДПМНЕ.

На Груевски му нема спас. Тој продолжува во негов стил да го лаже членството, да го лаже народот, кој веќе не му верува, а да се лаже и себеси.

Само штета што тоа ни во раководството, ни во членството нема кој да му го кажи.

Народот на 11 декември и сега на 15 октомври тоа му го кажа.

На таквите ликови ни господ не може да му помогне.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*