Home / Tag Archives: спас

Tag Archives: спас

Ротаракт Широк Сокак успешно реализираше хумана акција за социјалните случаи

Ротаракт Широк Сокак од Битола успешно ја реализира акцијата ‘’Играта продолжува со топол оброк’’ .  Целокупната количина на нерасиплива храна која што со ваша помош успеавме да ја собереме заврши во вистински раце. Акцијата се одвиваше во текот на месец ...

Read More »

На Груевски му нема спас

По интервјуто на ТВ Алфа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски, заклучокот е само еден. Македонија успеа, се спаси од Никола Груевски, но тешко на ВМРО ДПМНЕ. На Груевски му нема спас. Тој продолжува во негов стил да го ...

Read More »