Home / Tag Archives: помогне

Tag Archives: помогне

Само за медиумите нема чаре

Деновиве, кога Македонија се справува со пандемијата сите надлежни институции во државата и градот бараат начини не само да го заштитат здравјето на граѓаните, туку и како да се намалат штетите по бизнисот и економијата. И додека на сите нивоа ...

Read More »

На Груевски му нема спас

По интервјуто на ТВ Алфа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски, заклучокот е само еден. Македонија успеа, се спаси од Никола Груевски, но тешко на ВМРО ДПМНЕ. На Груевски му нема спас. Тој продолжува во негов стил да го ...

Read More »