Home / Tag Archives: себеси

Tag Archives: себеси

“Оскарите “ ги очекуваат славениците

                          До завршниот дел на Манифестацијата “ Избираме најуспешни битолчани за 2019 година” остануваат само уште два дена.            На два дена  пред Изборот  се е подготвено  за спектакуларниот избор на најуспешните битолчани, кои в 2019 година  со своите ...

Read More »

На Груевски му нема спас

По интервјуто на ТВ Алфа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски, заклучокот е само еден. Македонија успеа, се спаси од Никола Груевски, но тешко на ВМРО ДПМНЕ. На Груевски му нема спас. Тој продолжува во негов стил да го ...

Read More »