Home / Tag Archives: грешка

Tag Archives: грешка

Владиката Петар задржан на скопскиот аеродром

Попаднево Владиката Петар од страна на финансовата полиција бил задржан на скопскиот аеродром. Владиката преспанско-пелагонски Петар,  потврди дека бил задржан на скопскиот аеродром од финансиска полиција, но дека наводно  била направена грешка во процедурата. „Ме задржаа на аеродром, но беше ...

Read More »

Груевски: Не ги организирав насилниците да влезат во Собранието

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски,  во интервјуто на Алфа телевизија најпрво се огради од насилниците кои упаднаа во Собранието на крвавиот четврток и рече дека ниту ги организирал, ниту ги повикал да влезат во Собранието, а потоа се понуди да ...

Read More »

„Викенд на мртовци“ на гробиштата во Битола

Битолчанецот М.П. сѐ уште не може да поверува дека поради туѓа грешка за малку ќе погребале непознато лице наместо неговата покојна мајка.   Филмско сценарио на јаве   Погребна фирма, наместо мојата покојна мајка, во капелата на Светонеделските гробишта во ...

Read More »