Don't Miss
Home / Tag Archives: Груев

Tag Archives: Груев

Стоп за возилата кај ОУ “Даме Груев“

Со цел да им се обезбеди поголема сигурност на децата при доаѓањето и влезот во училиштето и потребата да го користат тротоарот, денес се поставуваа столбови пред училиштето, чиј тротоар најчесто беше узурпиран од возила, па децата, наместо по безбеден ...

Read More »