Don't Miss
Home / Tag Archives: хали

Tag Archives: хали

Почнува Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали

Вратите на Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали ќе бидат отворени од денес па се до 29 март. Опрема за домаќинства, репроматеријали, модерни кујни и елегантни бањи, осветлувања, подови и ѕидни декорац ии, материјали за тапацирање, како и канцелариски ...

Read More »