Home / Tag Archives: хронична

Tag Archives: хронична

Почна вакцинацијата против сезонски грип

Центарот  за јавно здравје од Битола почна со вакцинација против сезонски грип која (ќе) се реализира во општините Битола,  Новаци, Могила, Кичево, Демир Хисар и Ресен. Од  јавната здравствена установа информираат дека се обезбедени 3.800 вакцини, а доколу биде потребно ...

Read More »