Don't Miss
Home / Tag Archives: хуманитарни

Tag Archives: хуманитарни

Битола доби 17 хуманитарни паркинг простори

Битола доби 17 хуманитарни паркинг простори на улиците „Цар Самоил“ и „Борка Левата“. Паричните средства што ќе се собираат од овие паркинг места, ќе бидат наменети за ранливата категорија на граѓани. Овој хуман гест е по иницијатива на советниците од ...

Read More »