Home / Tag Archives: Хусни

Tag Archives: Хусни

Над 8 милиони денари за киното “Манаки “

Општина Битола од Министерството за култура доби 8.637.697 денари, наменети за ентериерно уредување на објектот „Кино Манаки“ – Битола. Средствата ќе бидат искористени за внатрешно уредување на киното. Министерот за култура Хусни Исмаили денеска оствари работна средба со градоначалниците на општините ...

Read More »