Don't Miss
Home / Tag Archives: идила

Tag Archives: идила

Снежна идила и чист воздух во Битола

Битола денес е под снежна покривка. Интензивни врнежи од снег ќе продолжат и во текот на ноќта. Добрата вест е дека снегот го исчисти и воздухот во градот.  Последите резултатите кои ги покажува мерната станица Битола 1, може да се ...

Read More »