Home / Tag Archives: Илисоки

Tag Archives: Илисоки

Невеновски: Илиоски ја има поддршката на ВМРО Народна

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата “ За подобра Македонија “ Зоран Илиоски ја имаа поддршката на ВМРО Народна. Поддршката што наводно Наташа Петровска ја доби од Александар Делов, кандидат за пратеник на Павле Трајанов и Кире Климевски шеф на ...

Read More »