Home / Uncategorized / Невеновски: Илиоски ја има поддршката на ВМРО Народна

Невеновски: Илиоски ја има поддршката на ВМРО Народна

Кандидатот на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата “ За подобра Македонија “ Зоран Илиоски ја имаа поддршката на ВМРО Народна. Поддршката што наводно Наташа Петровска ја доби од Александар Делов, кандидат за пратеник на Павле Трајанов и Кире Климевски шеф на изборниот штаб на Љубе Бошковски беше приватна забава  со неколкумина нивни приврзаници се вели во реакцијата која од страна на Невеновски ја добивме во нашата редакција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*