Don't Miss
Home / Tag Archives: илјадна

Tag Archives: илјадна

Поп дивата Каролина приреди спектакл на Хераклеја

Синоќа античкиот театар Хераклеја буквално “гореше“ од позитивна атмосфера, одлична музика, многу емоции и спектаклот што на својата неколкуилјадна  публика, дома, на битолчани им го приреди најпопуларната музичка поп дива Каролина Гочева.   Со беспрекорен стајлинг и совршена интерпретација, публиката ...

Read More »