Home / Tag Archives: инструктори

Tag Archives: инструктори

Академијата за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” го организира првиот семинар за лична заштита во Македонија

Со професионалниот пристап кон глобалните акции за подобрување и поголема ефикасност на начините за лична заштита, самоодбрана, едукација и практична примена, Академијата за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” – Битола, согласно својата програма за општествени активности го најавува едодневниот Семинар ...

Read More »