Home / Tag Archives: интерпелација

Tag Archives: интерпелација

Побарана смена на претседателката на Советот на Битола

Советникот на НСДП Битола, Благојче Котевски и здружената опозиција, на денешната седница на Советот побараа на дневен ред да се стави точка за интерпелација на претседателката на Советот на општината, д-р Силвана Ангелевска. Поводот за интерпелација на претседателката на Советот ...

Read More »