Home / Tag Archives: испити

Tag Archives: испити

Битола ќе добие полигон за полагање возачки испити

По 8 години од затворањето до крајот на годината Битола ке добие нов полигон за полагање на возачки испити. Според претседателот на Советот, Валентин Греувски новиот  полигон  ќе се наоѓа на патот Битола- Прилеп, ка Оризари.

Read More »

Поништен конкурсот за добивање лиценца за Центар за полагање на возачки испити

Конкурсот што Министерството за внатрешни работи го имаше распишано за добивање на лиценца за полагање на тестови за возачки испити е поништен. Без никакво образложение од страна на Министерството,  конкурсот е поништен и распишан е нов. Инаку според информации на ...

Read More »