Home / Tag Archives: италијанска

Tag Archives: италијанска

Ревија на италијански филмови

Од 27- ми до 31- ви мај во Битола, во Центарот за култура се организира ревија на италијански филмови-Прозорец кон италијанскиот филм. Во текот на фестивалот ќе бидат прикажани филмови од најновата италијанска продукција, кои третираат теми за актуелната состојба ...

Read More »