Home / Tag Archives: Иван

Tag Archives: Иван

Реакција на Чулаковски:Безидејноста ја бранат со лаги и измислици

Во врска со изнесените констатации на верашната прес конференција од страна на советничката на СДСМ, Жаклина Наумовска со реакција се јави советникот Иван Чулаковски. Во реакцијата се вели:  -Неможејќи со аргументи и политички да ја докажите својата “способност” да го ...

Read More »

Поинаку закажа протести за утре пред Општина

Независната група Поинаку и преставникот на Здружението за чист воздух “ За нас се работи “ Иван Чулакоски за утре закажаа протест пред општината Битоа поради загадениот воздух  кој го дишат битолчани. -Бидејќи мерката мора да се реaлизира, за да ...

Read More »

Навредливо е за битолчани, Битола да биде како Струмица

Крајно навредливо за битолчани е да им кажете дека Битола ќе ја направите убава како Струмица и дека ќе ја гасифицирате по струмички терк. Битолчани треба да знаат дека тоа значи : – дотур на гас по пунктови со цистерни, ...

Read More »