Home / Tag Archives: извршители

Tag Archives: извршители

Извршителите наплаќаат без пардон

И покрај тоа што со Уредбата на Владата беше речено дека извршителите треба до јуни да ги стопираат сите извршни решенија, сепак тие сеуште ги наплакаат своите побарувања, без пардон. Според изјави на наши читатели тие сеуште ги извршуваат извршните ...

Read More »

Лајчак: Извршителите на нападите во Куманово пред лицето на правдата

Министерот за надворешни работи на Словачка, Мирослав Лајчак, побара брза истрага и доведување на извршителите на терористичкито напад во Куманово пред лицето на правдата. Како што јавува дописникот на МИА од Брисел, Лајчак на социјлната мрежа Твитер, објави загриженост за ...

Read More »