Home / Tag Archives: Јован Вранишковски

Tag Archives: Јован Вранишковски

Вранишковски останува во затвор

Јован Вранишковски денеска нема да излезе од затвор. Обвинителството во последен момент поднесе жалба на Решението за условен отпуст на Вранишковски. До разгледувањето на жалбата на Обвинителството, тој останува во затвор. Минатата недела од Обвинителството соопштија дека нема да поднесат жалба ...

Read More »