Home / Tag Archives: кандидатот

Tag Archives: кандидатот

ВМРО Народна со поддршка за Наташа Петровска

И покрај апелот на локалниот лидер на ВМРО Народна Горан Невеновски членството на  оваа партија на престојните локални избори да му ја дадат поддршката на кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Зоран Илиоски,  сепак членството не го послуша неговиот апел и одлучи ...

Read More »