Don't Miss
Home / Uncategorized / ВМРО Народна со поддршка за Наташа Петровска

ВМРО Народна со поддршка за Наташа Петровска

И покрај апелот на локалниот лидер на ВМРО Народна Горан Невеновски членството на  оваа партија на престојните локални избори да му ја дадат поддршката на кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Зоран Илиоски,  сепак членството не го послуша неговиот апел и одлучи поддршката да му ја даде на кандидатката за градоначалник на СДСМ и Коалицијата “ За живот “, Наташа Петровска.

Вечерва  изборниот штаб на ВМРО НП, новиот Градски пазар беше претесен да ги прими членовите на партијата кои со аплаузи и ја дадоа целосната поддршка на Наташа Петровска.

Со тој чин практично членството на ВМРО НП му го сврте грбот на својот локален лидер Горан Невеновски, кој неодамна излез ена прес конференција и упати апел до членството да гласаат за кандидатот на ВМРО ДПМНЕ Зоран Илиоски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*