Don't Miss
Home / Tag Archives: кандидатска

Tag Archives: кандидатска

Милошоски: Граѓаните нема да дозволат СДСМ да ја продаде Битола

Битола секогаш била и ќе биде столбот на Република Македонија, оваа година изборите ги водиме во зима, затоа што Заев и Шекеринска се плашеа да излезат на избори на 5 јуни, затоа за 10 дена нема бегање од изборите, ова ...

Read More »