Don't Miss
Home / Tag Archives: кандифати

Tag Archives: кандифати

Петмина кандидати во трката за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ

Покрај актуелниот  градоначалник на Битола, Владимир Талевски во трката за градоначалник од оваа партија влегоа уште четворица други кандидати. Тоа се актелниот пратеник и член на ИК Зоран  Илиоски, пратеничката Лилјана Кузмановска, координаторот Борче Димитровски и Илче Димовски. Сите овие ...

Read More »