Don't Miss
Home / Tag Archives: карикатурист

Tag Archives: карикатурист

Двете највисоки награди на “Остен” за Блаже Докуле

Карикатуристот на Битолски весник, Блаже Докуле деновиве доби уште едно големо признание.На  јубилејната ,,50 светска галерија на карикатури ,, на ,,Остен,, двете највисоки награди  ги доби  Блаже Докуле !!! Имено на 22 номври, по повод големиот јубилеј на светската галерија ...

Read More »