Don't Miss
Home / Tag Archives: клуч

Tag Archives: клуч

Клуч за рестораните,кладилниците,обложовалниците, кафе баровите

Владата одлучи да ги затвори сите продавници во моловите, освен супер маркетите, продавниците за храна и аптеките, информираше министерот за здравство, Венко Филипче. Тој додаде дека се забранува работата и на кафе баровите, клубовите, казината и спортските обложувалници, а рестораните ...

Read More »

Наместо туристи коњи се разладуваат во Нижеполе

До пред само неколку години битолчани, а и многумина други,  кои барем еднаш престојувале како туристи во Зимско-летниот туристички центар “Нижеполе”, кој се наоѓа само на неколку километри од Битола, над селото Нижеполе,  тврдеа дека според место положбата и посебно ...

Read More »