Home / Uncategorized / Клуч за рестораните,кладилниците,обложовалниците, кафе баровите

Клуч за рестораните,кладилниците,обложовалниците, кафе баровите

Владата одлучи да ги затвори сите продавници во моловите, освен супер маркетите, продавниците за храна и аптеките, информираше министерот за здравство, Венко Филипче.

Тој додаде дека се забранува работата и на кафе баровите, клубовите, казината и спортските обложувалници, а рестораните и локалите кадешто се продава храна дејноста може да ја извршуваат само преку нарачки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*