Home / Uncategorized / Битола без заразен од корона вирус

Битола без заразен од корона вирус

Во Битола нема ниту еден инфициран од корона вирус.

Министерот за здравство Венко Филипче потврди дека негативен е тестот на лицето од странство кое преку Центарот за јавно здравје во Битола денеска било тестирано за коронавирус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*