Don't Miss
Home / Tag Archives: книга Структура на моќта во Битола

Tag Archives: книга Структура на моќта во Битола

Во книгата „Структурата на моќта во Битола“ анализирани претставници на економско-политичката елита

Во Битола, како локална заедница, политиката сè уште доминира во сферата на одлучувањето, со тенденција економските моќници полека да се осамостојуваат во однос на политичките партии, кои сепак, доминираат во власта рече на промоцијата на книгата „Структурата на моќта во ...

Read More »