Home / Tag Archives: КОлевски

Tag Archives: КОлевски

Колевски:ВМРО нема право да зборува за иселувањето на младите

Лидерот на опозицијата, при својата посета на Битола, повторно се наврати на проблемот со иселувањето на младите, кој не беше толку актуелен за нив кога немо го следеа најбројното исселување на нашите другари и другарки, рече на денешниот прес Васко ...

Read More »