Home / Tag Archives: комунален

Tag Archives: комунален

Битола нема каде да го складира комуналниот смет

Пресекувањето на патот Битола – Новаци нема да ги погоди само жителите на Новаци и вработените во РЕК “ Битола “. Пресекувањето на овој регионален пат ќе се одрази и на неможноста на јавното претпријатие “Комуналец” од Битола да го ...

Read More »