Home / Tag Archives: корна

Tag Archives: корна

Во Битола состојбата стабилна

Во Битола состојбата со корона вирусот е стабилна. Главно граѓаните ги почитуваат препораките на Министерството за здравство. Тоа што посебно радува е состојбата во Клиничката болница, која според информациите кои денеска ги добивме нема ниту еден заболен од корона вирусот.

Read More »