Home / Uncategorized / Во Битола состојбата стабилна

Во Битола состојбата стабилна

Во Битола состојбата со корона вирусот е стабилна.

Главно граѓаните ги почитуваат препораките на Министерството за здравство.

Тоа што посебно радува е состојбата во Клиничката болница, која според информациите кои денеска ги добивме нема ниту еден заболен од корона вирусот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*