Home / Tag Archives: стабилна

Tag Archives: стабилна

Во Битола состојбата стабилна

Во Битола состојбата со корона вирусот е стабилна. Главно граѓаните ги почитуваат препораките на Министерството за здравство. Тоа што посебно радува е состојбата во Клиничката болница, која според информациите кои денеска ги добивме нема ниту еден заболен од корона вирусот.

Read More »

Хоспитализираните припадници на безбедносните сили се во стабилна состојба

Министерството за здравство соопшти дека сите хоспитализирани припадници на безбедносните сили на Република Македонија, што се наоѓаат на Хируршките клиники во Скопје, се во стабилна здравствена состојба. Во моментов, на Хируршките клиники во Скопје, згрижени се 20 пациенти и сите ...

Read More »